Manabo webdesign
Image default
Banen en opleidingen

Tijdens de cursus ‘Keuren Elektrisch Gereedschap’ leert u alles over veilige apparaten

Als u besluit de cursus Keuren Elektrisch Gereedschap van Omega Training & Inspectie te volgen, dan leert u wanneer u een apparaat nog veilig kunt gebruiken en wanneer u het beter kunt vervangen of repareren. Dit is natuurlijk niet alleen voor uzelf maar ook voor uw medewerkers belangrijk. Veilige apparaten zorgen ervoor dat er minder ongelukken gebeuren op de werkvloer. Bovendien bent u als werkgever verplicht om voor uw personeel veilig gereedschap beschikbaar te stellen. Met de cursus Keuren Elektrisch Gereedschap waarborgt u de veiligheid van uw personeel en voorkomt u mogelijke ongevallen.

Gedegen controle aan de hand van de officiële NEN 3110 normering

Het keuren van gereedschap heeft alleen zin als het goed gebeurt. Met half werk schiet u natuurlijk niets op. Tijdens de cursus Keuren Elektrisch Gereedschap maakt u kennis met de officiële keuringsnormen uit de NEN 3140. Hierin is opgenomen hoe elektrisch gereedschap moet worden getest om te onderzoeken of het nog veilig gebruikt mag worden. Naast de theorieles is er natuurlijk ook ruimte om in de praktijk te oefenen. Met een testapparaat gaat u zelf aan de slag om te onderzoeken of bepaalde apparaten nog door de keuring komen of niet meer. Het gaat bij het testen om zowel apparatuur op 230 volt als op 400 volt.

Meld u nu aan voor de opleiding tot erkend tester van elektrisch gereedschap

U kunt zich direct online inschrijven voor de cursus Keuren Elektrisch Gereedschap bij Omega Training & Inspectie. Zij zijn hier zeer ervaren in. Daar komt bij dat u de cursus op diverse locaties in Nederland kunt volgen. Op de website vindt u een overzicht van alle plaatsen en data. U kunt zich daar ook meteen inschrijven. De kosten variëren van € 229,- tot € 179,- per persoon, afhankelijk van het aantal personen dat u meeneemt. De cursus wordt gegeven door een ervaren docent die zijn kennis met veel enthousiasme zal overbrengen. Als cursist krijgt u bovendien een heerlijke lunch ter onderbreking van deze 1-daagse cursus.

https://omegatraining.nl