Manabo webdesign
Image default
Banen en opleidingen

Word een NLP practitioner en geniet van de vele voordelen

Wat houdt het precies in om NLP practitioner te worden? NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en daarmee doelt men op het denken van een mens. Het gaat hierbij om door middel van communicatie een bepaalde invloed op iemands denken en gedrag uit te oefenen. Daarmee leer je andere te helpen in hoe zij zich gedragen in de wereld en probeer je op een positieve manier de groei van een persoon te bevorderen. Je krijgt inzichten in de mogelijkheden tot verandering en je weet met behulp van bepaalde technieken deze verandering tot stand te brengen. Bij RaVisie kun je rekenen op een cursus NLP practitioner waarbij je dit snel leert. Lees meer over hoe je hieraan kan deelnemen.

Doe mee aan deze snelle en doeltreffende cursus

Bij RaVisie willen ze jou kostbare tijd niet stelen voor een halfjaar lang. Zij geloven dat je op een week tijd alle nodige technieken kunt aanleren die je nodig hebt. In zeven dagen aan een stuk krijg jij de opleiding NLP practitioner en daarna krijgt je nog de mogelijkheid om twee oefendagen in te plannen. Van 10.00u tot 18.00u toont Bas Lichter je de nodige technieken en theorie om zelf aan de slag te gaan met NLP. Je leert hoe het brein werkt en welke onbewuste patronen in het gedrag je snel kunt herkennen. Door op een andere manier te luisteren naar mensen, ga je echte intenties en motivaties horen. Met deze informatie kun jij inspelen op een positieve ontwikkeling op lange termijn.

Neem deel aan deze opleiding

Zou jij graag langsgaan bij RaVisie om deel te nemen aan een cursus om een NLP practitioner te worden? Twijfel dan niet langer om naar de website te gaan en te kijken wanneer het beste voor jou uitkomt. In de agenda kun je zien wanneer de volgende sessies worden georganiseerd. Hier kun je ook zien hoeveel de cursus bedraagt en op welk adres je precies verwacht wordt. Wees zeker van je stuk en grijp deze unieke kans met beide handen!

https://ravisie.nl/