Manabo webdesign
Image default
Banen en opleidingen

Waarom je als opdrachtgever inschrijven bij een uitzendbureau in Breda?

Ook als opdrachtgever kun je je inschrijven bij een uitzendbureau in Breda. Het grote voordeel daarvan is dat je het werven en selecteren van nieuwe medewerkers uit handen kunt geven. Dit kan je als ondernemer veel tijd schelen. Als je een vacature hebt en je plaatst een advertentie in een krant of op een vacaturewebsite, heb je namelijk de kans dat je honderden of soms zelfs duizenden reacties krijgt. Dat kost natuurlijk enorm veel tijd en zie daar dan maar net die ene geschikte kandidaat uit te pikken. Daar heb je als drukke ondernemer helemaal geen tijd voor. Inschrijven bij een uitzendbureau in Breda kan dan uitkomst bieden.

Een voorselectie van kandidaten voor je vacature

Als je je bedrijf laat inschrijven bij een uitzendbureau in Breda kun je alle vacatures die je hebt en waarvoor je tijdelijk of vast personeel zoekt bij dit uitzendbureau indienen. Zij gaan vervolgens voor je aan de slag om een geschikte kandidaat te vinden. Het grote voordeel is dat je vervolgens hooguit enkele kandidaten aangeboden krijgt waar je een keuze uit kunt maken. Het scheelt natuurlijk enorm veel tijd als je bijvoorbeeld alleen maar 3 gesprekken met kandidaten hoeft te voeren in plaats van tientallen mails met sollicitaties doornemen. Als er een geschikte kandidaat bij zit laat je dit weten aan het uitzendbureau en zij regelen de rest. De medewerker krijgt zijn salaris via het uitzendbureau, zij doen de afdracht van loonbelasting. Het enige wat jij als ondernemer hoeft te doen is de overeengekomen plaatsingsvergoeding te betalen.

Een medewerker inhuren via het uitzendbureau, dat is toch heel erg duur?

Uit het feit dat veel bedrijven zich inschrijven bij het uitzendbureau in Breda blijkt dat veel ondernemers graag gebruik maken van hun diensten. Onder andere Raaak Personeel is gevestigd in Breda en verleent diensten aan ondernemers die personeel zoeken in onder andere de bouw, techniek, ICT en financiële dienstverlening. Zij gaan graag aan de slag om ook voor jouw bedrijf een goede kandidaat te vinden voor jouw openstaande vacature.

https://www.raaakpersoneel.nl/