Manabo webdesign
Image default
Vakantie

Tot rust komen op de Veluwe

Het drukke leven van tegenwoordig kan onbedoeld zorgen voor stress en spanning. Ontspanning is nodig is om lichaam en geest te laten herstellen. Een bezoek aan een wellness hotel op de Veluwe biedt u de kans om dit te bereiken. Maak bijvoorbeeld in uw eigen tempo een wandeling of fietstocht en geniet van de diversiteit in flora en fauna. Voor een overnachting op de Veluwe biedt Hotel Apeldoorn – de Cantharel een unieke mogelijkheid. Even ontsnappen uit het drukke leven en genieten van de rust en de natuur.

Sauna, Turks stoombad

Het beautycentrum zorgt er bijvoorbeeld voor dat zowel uw lichaam als geest de tijd krijgen om te herstellen. Met een ruime keuze uit verschillende lichaam- en gezichtsbehandelingen kunt u hier volledig tot rust komen. Daarnaast kunt u in het hotel te Apeldoorn genieten van voetbaden, een sauna, Turks stoombad en verwarmde waterbedden om te relaxen.

Wilt u graag een ontspannen wandel- en fietstocht maken over de Veluwe? Dan kunt u gemakkelijk een bezoek brengen aan de groene bossen van de Veluwe achter het hotel. Hier heeft u alle ruimte om te genieten van de natuur. Kortom, bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel zijn er genoeg mogelijkheden om tot rust te komen!

Zwemmen midden in de natuur

Overnachten in een hotel op de Veluwe met zwembad? Vanaf begin 2019 kunt u bij Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel zwemmen in de tuin van het hotel! Met het overdekte buitenzwembad kunt u zoveel baantjes trekken als u zelf wilt. Daarnaast krijgt u met de nieuwe wellnesstuin keuze uit nog meer verschillende saunafaciliteiten. Wilt u graag volledig ontspannen en even uw verstand op 0 zetten? Dan is bijvoorbeeld een wellness-arrangement ideaal voor u. Zo krijgt u écht even alle kans om uw lichaam en geest tot rust te laten komen!

https://www.vandervalkapeldoorn.nl/