Manabo webdesign
Image default
Vakantie

Vakantie als in een jongensdroom

Wie is er niet groot geworden met een mooie boomhut? We noemen het weliswaar een “jongensdroom”, maar het maakt niet uit of je nu een jongen of een meisje bent, kamperen in een boomhut brengt plezier. Hoog boven de grond kun je alles overzien vanuit je eigen veilige plekje. Een plek waar jij de baas bent en waar jij bepaalt wie er wel en niet naar boven mag komen.

Als volwassene kun je soms overvallen worden door een gevoel van weemoed wanneer je kinderen zo vrij ziet spelen. Maar gelukkig kun je het echte boomhut-gevoel optimaal beleven tijdens je vakantie.

Boek eens een keer geen hotel, laat de caravan thuis, maar boek een boomhut als vakantie accommodatie!

Comfortabele boomhut

De boomhutten die u via www.glampings.nl kunt boeken zijn wel een beetje comfortabeler dan de boomhut van vroeger. Zo zijn alle boomhutten voorzien van comfortabele bedden, een prima uitgeruste keuken en sanitair. Afhankelijk van de gekozen camping heb je daarnaast beschikking over een Wifi-verbinding en soms zelfs een ontbijtservice of sauna.

Zo beleef je de vrijheid en het rebelse van vroeger, maar dan met het comfort waaraan je inmiddels gewend bent. Ook voor de kinderen een waar avontuur.

Een bijkomend voordeel van de boomhutten: doordat je ruim boven de grond slaapt, heb je geen last van de temperatuur die op grondniveau vaak een paar graden lager is. Ook daardoor kom je beter aan je nachtrust toe.

Waar kun je een boomhut huren?

Je kunt een boomhut huren op een van de op kwaliteit geselecteerde campings in Nederland, België, Frankrijk, Italië, Portugal en Duitsland.

Met een boomhut beleef je een avontuurlijke en vrije vakantie. Toch liever een tent of een lodge (huisje)? Ook dan ben je bij www.glampings.nl aan het juiste adres. Voor iedereen die op zoek is naar een “andere” vorm van vakantie verblijf hebben wij een mooie accommodatie beschikbaar.

https://glampings.nl/boomhutten