Manabo webdesign
Image default
Mode en Kleding

Zilveren armband voor dames en heren

Een zilveren armband is een tijdloos sieraad voor iedereen. Zilver past ook altijd overal bij. Bij elk kledingstuk wat je aantrekt. En waar een armband van stof of van leer gebruikssporen kan vertonen, blijft zilver – zeker na een poetsbeurt – altijd prachtig blinken. Armbanden zijn er in vele stijlen. Van groot tot klein en van stoer tot sjiek.

 

Kies jouw stijl armband

Zoals hierboven gezegd zijn er zilveren armbanden in talloze vormen, maten en stijlen. Houd je van stoer en trendy? Dan zou je een armband met brede schakels erg mooi kunnen vinden. Houd je juist van minimalistisch? Kijk dan eens bij de klemarmbanden. Deze zijn open, een soort C-vorm, welke je bij elkaar kunt knijpen. Vaak hebben deze armbanden een prachtige minimalistische stijl.

 

Maar misschien wil je juist opvallen en houd je van diamanten. Of vind je het juist mooi om een hele brede zilveren polssieraad te kiezen. Er is inderdaad veel te kiezen, maar veel van het aanbod valt al snel af omdat het jouw stijl niet is. Wat erover blijft is dan ook precies die armband waar jij verliefd op wordt. En bovendien kun je altijd met stijlen combineren.

 

Voorbeelden van stijlen

  • Klemarmband: van heel breed dat subtiel dun
  • Met bedels
  • Met steentjes
  • Met schakels
  • In combinatie met stof / leer.

 

Online je zilveren armband bestellen?

Het kan lastig zijn, om online een sieraad te bestellen. In een winkel kun je passen en weet je ook of de armband goed zit of niet. Zeker online ringen kopen kan lastig zijn. Gelukkig houden de webshops daar altijd rekening mee. Bij je gekozen armband staat dan ook beschreven voor welke afmeting pols het geschikt is. Dus je kunt zelf je pols opmeten om te weten of het zou passen. Past het toch niet of is het toch niet wat je zocht? Natuurlijk kun je het altijd weer retour sturen. Kun je vervolgens gewoon weer verder shoppen voor een andere zilveren armband.

https://www.leelavadee.nl/armbanden/zilveren-armbanden/