Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

De beste keuze voor uw printer: Epson en Brother inktpatronen

Als u een Epson printer heeft dan kunt u hiervoor de originele Epson inktpatronen bestellen. Deze werken gegarandeerd en geven vooral bij het afdrukken van foto’s in hoge kwaliteit het beste resultaat. Maar er is een prima alternatief. Bij Go4inkt kunt u namelijk ook kiezen voor Epson inktpatronen van het huismerk. Deze Epson cartridges zijn van vergelijkbare kwaliteit maar wel een flink stuk goedkoper. Daar komt nog bij dat ze in veel gevallen meer inhoud hebben en u er dus meer afdrukken mee kunt maken. Epson inktpatronen van het eigen merk of van Epson zelf vindt u gemakkelijk op de website door uw printer te selecteren in het keuzemenu.

De voordeligste Brother inktpatronen

Brother inktpatronen kunt u direct bestellen in de webshop. Kies uw Brother printer in het keuzemenu op de website en u ziet in één oogopslag welke Brother inktpatronen u nodig heeft. U kunt voor de meeste printers kiezen uit het voordelige huismerk of het origineel. Als u gaat voor Brother inktpatronen van het huismerk dan betaalt u niet alleen minder, u maakt ook aanzienlijk meer afdrukken omdat de cartridges meer inkt bevatten. De kwaliteit van de afdruk doet niet veel onder voor een print met de originele Brother inktpatronen.

Door u bestelde cartridges snel in huis

Als u bij Go4inkt uw inktpatronen bestelt dan kunt u erop rekenen dat uw order zo snel mogelijk wordt geleverd. Veel van de producten in de webshop zijn uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat u uw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen kunt verwachten. Go4inkt kiest er bij voorkeur voor om uw artikelen als brievenbuspost te versturen. Daarom worden inktpatronen soms uit de verpakking gehaald. Dit betekent niet dat u geen garantie heeft. Mocht er iets mis zijn met een besteld product dan kunt u dit uiteraard terugsturen of direct contact opnemen via het contactformulier op de website.