Manabo webdesign
Image default
Gezondheid

De juiste zorgverzekering kiezen

Heeft u een zorgverzekering die goed aansluit op de zorg waarvan u gebruik maakt? De juiste zorgverzekering kiezen is niet altijd even eenvoudig. Doordat er jaarlijks veranderingen plaatsvinden in de zorg, kan het voorkomen dat uw zorgverzekering niet meer de juiste dekking biedt. Overstappen van zorgverzekering is dan vaak een goede keuze. In sommige gevallen kan het zelfs beter zijn om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Bij Salland denken we graag met u mee om een passende zorgverzekering te vinden. Ook helpen we u met overstappen, zodat u niet alles zelf hoeft te regelen.

Salland zorgpremie 2019

Salland is een regionale zorgverzekeraar voor de provincies Overijssel en Gelderland, wat betekent dat we ons richten op een specifiek gebied in Nederland. We hebben een actieve samenwerking met de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe, Raalte, Rijssen-Holten, Hellendoorn, Voorst en Berkelland. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo kunnen mensen met een laag inkomen gebruik maken van een speciale gemeentepolis. Ook steven we ernaar om alleen de hoogste mogelijke kwaliteit van zorg te leveren. Dit doen we onder andere door goede afspraken te maken met verschillende zorgverleners; over kwaliteit en prijs. U profiteert bij ons daarom van een goede zorgpremie in 2019.

Aanvullende verzekering afsluiten

Bij Salland vinden we het belangrijk dat u een zorgverzekering kunt kiezen die zo goed mogelijk aansluit op uw zorgbehoeften. Daarom bieden we vijf verschillende aanvullende verzekeringen om af te sluiten naast uw basisverzekering. Daarnaast heeft u de keuze uit drie tandartsverzekeringen. Deze kunt u los afsluiten naast uw basisverzekering. Dit zorgt ervoor dat u uw zorgverzekering op maat kunt samenstellen. Op die manier bent u altijd gedekt voor de zorg die u nodig heeft. Natuurlijk kunt u bij ons ook rekenen op goede klantenservice en hulp wanneer u dit wenst. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over Salland zorgverzekeringen.

https://www.salland.nl/