Manabo webdesign
Image default
Gezondheid

Voor gespecialiseerde fysiotherapie in Loosduinen gaat u naar deze specialist

Voor diverse soorten (gespecialiseerde) fysiotherapie in Loosduinen, bent u bij Fysio Centrum Den Haag aan het juiste adres. Het fysiotherapeutisch centrum bestaat uit een team van professionele therapeuten die, behalve over een diploma als algemeen fysiotherapeut, ook elk over een specialisatie beschikken. Dit betekent dat u met de meest uiteenlopende klachten in het behandelcentrum terecht kunt. Of u nu herstellende bent van een operatie, een sportblessure, een bevalling of een andere klacht heeft. De fysiotherapeuten staan u graag bij en weten u in een ontspannen en vertrouwde sfeer met uw klachten te helpen.

Met welke klachten kunt u voor fysiotherapie in Loosduinen terecht?

Zoals hierboven beschreven, kunt u zich voor veel verschillende soorten fysiotherapie in Loosduinen aanmelden. Naast sportblessures en ondersteuning bij revalidatie na operaties of ongelukken, bestaat er bijvoorbeeld ook de mogelijkheid tot fysiotherapeutische behandeling van schouderklachten, rugklachten, nekklachten of gewrichtsklachten in het algemeen. Vaak wordt gedacht dat deze problematiek vooral ouderen treft, maar steeds meer jongere mensen krijgen er ook mee te maken. Ook voor bekkenpijn, oedeem (zwellingen door vochtophoping), COPD, valangst en neurologische aandoeningen schakelt u de hulp in van een van de therapeuten van Fysio Centrum Den Haag.

Moderne praktijk met uitgebreide behandelmogelijkheden

Kiest u voor fysiotherapie in Loosduinen, dan kunt u rekenen op behandelingen in een moderne en ruime praktijk. Het centrum beschikt over vijf verschillende behandelkamers en een ruime oefenruimte. Hierdoor is privacy dus ook gegarandeerd. Wanneer u van fysiotherapie in Loosduinen gebruikmaakt, heeft u tevens de modernste en meest professionele oefenmaterialen en fitnessapparatuur tot uw beschikking. Fysio Centrum Den Haag werkt met apparatuur en hulpmiddelen van LifeFitness, het merk dat bekend staat om zijn innovatieve producten die mensen helpen gezond en in beweging te blijven. U bent bij dit fysiotherapeutisch dus in goede handen en kunt rekenen op een soepel en spoedig traject.

https://www.fysiocentrumdenhaag.nl