Manabo webdesign
Image default
Verbouwen

Een gietvloer zelf doen voor een mooie PU gietvloer

Als u overweegt een PU gietvloer te nemen, denkt u mogelijk niet direct aan de optie de gietvloer zelf te doen. Toch heeft u helemaal geen professioneel bedrijf nodig dat deze PU gietvloer voor u plaatst. Met de producten van Decochip kunt u heel gemakkelijk zelf aan de slag en kiezen voor de mogelijkheid om de gietvloer zelf te doen. Zo bespaart u op onnodige kosten voor het plaatsen van een vloer en beschikt u toch over een fraai afgewerkte vloer. Decochip biedt standaard effectieve oplossingen die het mogelijk maken om zonder moeite of problemen een prachtige PU gietvloer aan te leggen. Dit is een naadloos alternatief op de gebruikelijke linoleumvloer die traditioneel getrouw gelegd wordt. Met een PU gietvloer haalt u een origineel, doch prachtige vloer in huis, die een sterke kwaliteit heeft en bovendien krasvrij en slijtvast is.

Kunststof gietvloer zelf doen

Een kunststof gietvloer gemaakt van polyurethaan wordt steeds vaker ingezet als vloer voor ruimtes bij bijvoorbeeld scholen en restaurants. Veel bedrijven stappen over op het gebruik van PU gietvloeren, omdat hiermee veel verschillende sferen te creëren zijn. U kunt zelf bepalen welke uitstraling gecreëerd moet worden, door een keuze te maken voor de hoeveelheid kleursamenstellingen waarin de PU gietvloer besteld kan worden. Ook kunt u zelf het ontwerp aanpassen en zo een unieke vloer uitkiezen. Een gietvloer zelf doen geeft uw ruimte een professionele uitstraling zonder dat u hiervoor veel hoeft te investeren. U brengt heel gemakkelijk deze naadloze vloeren aan in meerdere lagen op een bestaande ondervloer en een goede afwerking is verzekerd wanneer u gebruikmaakt van de producten bij Decochip.

Voordelig onderdelen bestellen

Om een gietvloer zelf te realiseren, bestelt u heel gemakkelijk onderdelen via de website van Decochip. Hier vindt u een ruim assortiment aan producten, waarmee elke vloer prachtig is af te werken. U vindt hier producten en materialen van uitstekende kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Ook kunt u langskomen in de showroom van Decochip waar u adviezen kunt ontvangen, die het zelf doen van een gietvloer een stuk zullen vergemakkelijken. U eindigt met zekerheid met een prachtige kunststof vloer, waarmee u elke ruimte de juiste uitstraling kunt geven.