Manabo webdesign
Image default
Verbouwen

Veiligheid waarborgen door professioneel bouwkundig advies

Wilt u graag intrekken in een woning? Dan is het belangrijk dat u zeker weet dat uw woning veilig en stabiel is. De enige manier om daar achter te komen, is middels een bouwkundige keuring. Bouw Techno Keuring Nederland voert met alle plezier voor u een bouwkundige keuring uit tegen lage kosten. Zij garanderen altijd kwaliteit en weten precies op welke aspecten van de woning ze moeten letten. Een ingenieur gaat bij zo’n keuring bij uw woning naar binnen en beoordeelt uw woning op diverse criteria. De woning moet hieraan voldoen. Voorbeelden zijn de fundering, de riolering, de muren, het metselwerk en de veiligheid van elektrische installaties. Nadat de bouwkundige keuring is uitgevoerd en u de kosten heeft betaald, krijgt u een uitgebreid rapport waarin bouwkundig advies wordt gegeven.

Goede constructie op lange termijn

Wat levert zo’n bouwkundige keuring u op? Het is belangrijk dat u in een veilige omgeving woont en dat alles deugt. Met bouwkundig advies van Bouw Techno Keuring Nederland kunt u ervan op aan dat dit het geval is. Uiteraard zijn de kosten om de bouwkundige gebreken aan te pakken voor de eigenaar van de woning. Daarom is het verstandig altijd eerst een bouwkundige keuring uit te laten voeren voordat u een woning koopt, omdat anders alle kosten voor u zijn. Bij het bouwkundig advies komen diverse aspecten aan bod. Zo geeft men een kostenraming waarin u leest welke noodzakelijke directe kosten er relevant zijn en welke verbeterpunten essentieel zijn voor een goede constructie op lange termijn. Dat geeft u al een beeld over de vraagprijs die misschien al wel in gedachten had en of deze wel nog van toepassing is.

Neem contact op voor een onderzoek

Heeft u een expert nodig voor uw bouwkundige keuring of bouwkundig advies en wilt u graag weten wat dit voor uw woning zal kosten? Neem dan contact op met de specialisten en zij helpen u graag verder.