Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Een schadevergoeding na een ongeval regelt u met het Letselteam

Heeft u recht op een schadevergoeding na een ongeval? Dit daadwerkelijk krijgen kan een hele uitdaging zijn. Verzekeraars staan nu eenmaal niet te springen om het uitkeren van (grote) bedragen. Weten waar u recht op heeft is vaak ontzettend lastig en geen algemene kennis. Daarom is het inschakelen van een belangenbehartiger vaak een goede stap. Iemand die precies weet waar u uw recht kunt halen en die uw belangen op het oog heeft. Het Letselteam helpt bij het verkrijgen van een schadevergoeding na een ongeval en staat voor u klaar.

De vaste werkwijze van het Letselteam

Het Letselteam bestaat uit een snelgroeiend team van letselschadebureaus die al meer dan 20% van de slachtoffers helpen. Sluit u zich in deze rij aan? De specialisten van het Letselteam zijn verspreid over het hele land en de kans is groot dat er ook bij u in de omgeving een bureau aanwezig is. Voordeel van het Letselteam is de vaste werkwijze die door alle aangesloten specialisten wordt gehanteerd. Hoe zit deze precies in elkaar? Gestart wordt met een intakegesprek waarbij u de benodigde informatie geeft. Wat is er precies gebeurd en welk letsel heeft u daarbij opgelopen? Wat is de schade? Dit is belangrijk om de schadevergoeding na het ongeval te kunnen berekenen.

Het online dossier is op ieder moment in te zien

Vervolgens wordt u gevraagd de benodigde medische informatie te verstrekken, waarna een medisch adviseur wordt ingeschakeld. Alle verzamelde gegevens worden in een online dossier opgeslagen. Dit is op ieder moment, ook na het afronden ervan, door u te bekijken. Na het doorlopen van het dossier wordt de schaderegeling gestart. Heeft u vragen? Deze zijn snel en veilig via het dossier te stellen. Ook zijn veel gestelde vragen en termen opgenomen in het Informatiecentrum op de website van het Letselteam. Transparantie en goede communicatie is van het grootste belang.

https://letselteam.com/