Manabo webdesign
Image default
Groothandel

Een tegelvloer bestaande uit duurzame tegels hoeft zeker niet duur te zijn

Denkt u dat tegels van een merk sowieso te duur zijn? Dan zult u nog verrast worden door het grootse en vooral goedkope assortiment merktegels bij Van Noort BV. Dat een duurzame tegel zeker niet duur hoeft te zijn, wordt bij Van Noort BV uit Zuidland nabij Rotterdam bewezen. Het aanbod van diverse tegels is enorm waardoor er altijd wel een tegel bij zit die aan uw wensen en eisen voldoet. Naast diverse tegels beschikt de bouwwinkel en showroom in Zuidland ook over andere bouwzaken en materialen. U kunt er terecht voor bouwmaterialen van hoge kwaliteit: gereedschap, ijzerwerk, grove bouwmaterialen en nog veel meer. Het aanbod is enorm.

Benieuwd naar het aanbod? Bezoek de showroom voor tegels en meer

In de showroom in Zuidland, niet ver van Rotterdam, worden diverse badkamers en keukens tentoongesteld. Ook beschikt Van Noort BV over een showroom met bouwmaterialen en over verschillende kasten vol met wand- en vloertegels (in totaal maar liefst meer dan 1250). U heeft dus meer dan genoeg keuze. Door langs te gaan bij de bouwwinkel krijgt u een beter beeld van het aanbod en kunt u de nodige inspiratie opdoen voor uw verbouwing.

Welke bouwmaterialen zijn er nog meer verkrijgbaar?

Het aanbod aan verschillende bouwmaterialen is erg groot, om een beter beeld te krijgen kunt u denken aan zaken zoals bijvoorbeeld elektra, radiatoren, hout en verschillende soorten gereedschap. Uiteraard zijn er nog veel meer verschillende bouwmaterialen aanwezig. Voor een grotere greep uit het assortiment kunt u een bezoekje brengen aan de bouwwinkel, of op de website kijken. Ook de uitvoering van uw verbouwing kunt u (voor een groot deel) aan Van Noort BV overlaten. Een professioneel team staat voor u klaar om de perfecte vloer te leggen, het kit werk uit te voeren, of om vloerverwarming te installeren.