Manabo webdesign
Image default
Groothandel

Magneetband dat zelfklevend is voor etiketten

Bent u als bedrijf op zoek naar een oplossing voor uw archiefkasten? Wilt u in één oogopslag duidelijk hebben wat de inhoud van deze kasten is, zonder deze compleet door te moeten lopen? Dat is mogelijk, door het gebruik van magneetbanden en magneetetiketten die beschikbaar zijn bij de webshop van De Markeringsshop. Binnen de leverbare magneetbanden zijn er ook stroken die voorzien zijn van een whiteboardcoating. Op die manier is het makkelijk om de tekst van de band te verwijderen en deze band te hergebruiken. De magneetbanden zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, kleuren en lengtes op rol. Ook zijn de magneetbanden zelfklevend verkrijgbaar voor gebruik bij ondergronden die niet magnetisch zijn.

Kies voor zelfklevend magneetband of metaalband

Op het moment dat u het magneetband wilt gebruiken voor een ondergrond die niet magnetisch is, is er de mogelijkheid om gebruik te maken van zelfklevend magneetband. Deze hecht door zijn lijmlaag aan nagenoeg elk materiaal. Het is wel nodig om de ondergrond voor het gebruik goed te reinigen. Wilt u gebruik gaan maken van memomagneten? Dan is de magneetband zelfklevend niet toereikend en is het handiger om gebruik te maken van de metaalband zelfklevend. Hierop is het namelijk wel mogelijk om gebruik te maken van magneten. Dit band is verkrijgbaar op rol in de breedte 35 mm.

Vind de beste oplossing

Heeft u direct een idee wat u nodig heeft, dan kunt u gemakkelijk via deze webshop bestellen. Door de ruime voorraad zal het artikel ook snel bij u geleverd kunnen worden. Twijfelt u of het gebruik van magneetband zelfklevend voor u handig is of dat u beter kunt zoeken naar een andere oplossing? Dan is het mogelijk om contact op te nemen met één van de medewerkers van deze shop en uw vraag voor te leggen. Door middel van deskundig advies, kunnen zij u aangeven wat de beste oplossing is voor uw markeringsvraag.

 

https://www.demarkeringshop.nl/