Manabo webdesign
Image default
Huishoudelijk

Glasreiniger kopen voor extra glans

Eenzet is een groothandel en bedrijf van schoonmaakartikelen, industriële reinigingsproducten en poetsproducten van de beste kwaliteit waar u uw glasreiniger kunt kopen. Ze zijn gevestigd in Scherpenzeel, nabij Utrecht, en ontwikkelen en produceren al meer dan 70 jaar onderhouds- en reinigingsproducten voor auto’s en voertuigen.

Reinig met producten van topkwaliteit

Het assortiment van Eenzet is over de afgelopen jaren uitgebreid tot een breed scala aan onderhoud- en industriële reinigingsproducten. Deze reinigingsproducten, waaronder de glasreiniger die u via de webshop kunt kopen, zijn ideaal voor het schoonmaken van auto’s, voertuigen in het openbaar vervoer, werkplaatsen, magazijnen en horecagelegenheden. De glasreiniger die u bij hen kunt kopen is dan ook door henzelf geproduceerd, getest en gekeurd. Hierdoor bent u er zeker van dat u ware kwaliteitsproducten koopt voor de beste reiniging.

Kies voor reiniging dat voldoet aan de HACCP-normen

Wilt u een glasreiniger kopen dat voldoet aan de beste kwaliteitseisen? U vindt bij Eenzet reinigingsproducten en schoonmaakartikelen die voldoen aan de HACCP-normen. Doordat de reinigingsproducten aan deze normen voldoen, zijn ze veilig te gebruiken in de voedingsmiddelenindustrie, de horeca en de agrarische sector. Hieronder valt ook het reinigen van bestelbussen en vrachtwagens die voedingsmiddelen vervoeren.

Duurzaamheid is een van de speerpunten

Streven naar duurzame productie is belangrijk, dat vindt Eenzet ook. Alle onderhouds- en schoonmaakartikelen die deze groothandel levert, zijn duurzaam ontwikkeld. Zo kunt u bij hen biologisch afbreekbare producten bestellen. Bovendien zijn de schoonmaakartikelen milieuvriendelijk. Poets uw bus, voertuig of machine schoon en draag hiermee bij aan een groenere en schonere toekomst.

Ervaar de klantgerichte service

Heeft u een vraag over schoonmaakartikelen uit het assortiment van Eenzet? Neem dan contact met hen op door contactformulier in te vullen. Deze kunt u op de website vinden. U kunt uiteraard ook contact met hen opnemen door te bellen of een e-mail te sturen.

https://eenzet.nl