Manabo webdesign
Image default
Huishoudelijk

Zuiver onthardingszout koopt u bij dit ervaren bedrijf

Met onthardingszout zorgt u ervoor dat leidingen en machines minder snel verstopt raken. Dit komt omdat dit zout allerlei kalkvormende mineralen uit het water haalt. Zo werkt onthardingszout als het ware als een soort filter en is het het ideale middel om te gebruiken voor uw bedrijf, huis of zwembad. Bij H. van Namen B.V. bent u aan het juiste adres om uw onthardingszout aan te schaffen, altijd in hygiënische verpakking en met een inhoud die vrij is van verontreinigingen. Dit bedrijf is een specialist op het gebied van onder meer diervoeders, gewasbescherming en meststoffen en biedt inmiddels al 60 jaar een breed assortiment aan bedrijfsbenodigdheden voor onder meer de agrarische sector. Het is centraal in het land gevestigd, in de gemeente Maasdriel, die goed bereikbaar is vanaf de A2, A15, en de N322.

Waar let u op bij de aankoop en het gebruik van onthardingszout?

Onthardingszout is breed toepasbaar en wordt dus in diverse sectoren gebruikt. Ook particulieren maken er gebruik van, bijvoorbeeld voor het ontkalken van leidingen in hun woning. Een van de belangrijkste dingen waar u op let bij onthardingszout is de zuiverheid van het zout. Hoe hoger het percentage puur onthardingszout, des te beter het functioneert in vele situaties. H. van Namen B.V. biedt 99,8% puur zout aan, wat betekent dat er geen verontreinigende en nauwelijks andere stoffen aan zijn toegevoegd. Het zout is dus perfect te gebruiken voor leidingen die voor voedselproductie worden ingezet en voor machines in verschillende industrieën. Wilt u advies ontvangen van de specialisten van H. van Namen B.V.? Dan staan zij altijd voor u klaar om dit te geven. Uw vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over het gebruik van onthardingszout en de hoeveelheden die u nodig heeft voor een effectieve toepassing ervan.

Snelle levering aan uw adres

U kunt zakken onthardingszout aanschaffen in 10 of 25 kilogram. Ook kunt u kiezen voor tabletten, die in sommige situaties klontering in leidingen tegengaan doordat het zout meer is samengeperst. Wanneer u producten online bestelt, worden ze zeer snel aan u geleverd, wat mede mogelijk wordt gemaakt door de goede bereikbaarheid van de vestiging van dit bedrijf.

https://www.vannamen.nl/