Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Klantenservicetelefoon is er voor jou!

Heb je hulp nodig bij het vinden van een specifiek telefoonnummer? Bijvoorbeeld het klantenservice telefoonnummer Telfort? Van harte welkom bij hét platform dat jou telefonisch én online van dienst is. Ons nummer is 0906-1850. Voor slechts 90 eurocent per minuut geven we alle info die je nodig hebt en verbinden we rechtstreeks door met -in dit geval- Telfort.

Weetjes Telecomprovider

Hierbij alvast wat handige weetjes over deze telecomprovider. Telfort heeft een goedwerkende klantenservice. De medewerkers kunnen je van maandag tot en met vrijdag te woord staan tussen 09.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je van 10.00 tot 17.00 uur bellen. Voordat je daadwerkelijk iemand aan de lijn krijgt, hoor je de welkomstboodschap “Welkom bij Telfort” en daarna het volgende keuzemenu. 1 Belt u voor mobiel? 2 Belt u voor internet, televisie en bellen? De reden dat Telfort -net als zoveel andere bedrijven- gebruik maakt van een keuzemenu is logisch. Door stapsgewijs een onderscheid te maken tussen verschillende soorten vragen, komen de klanten veel sneller terecht bij de persoon die direct een goed antwoord kan geven.

Direct bellen? 0906-1850

Telfort bellen kun je rechtstreeks doen. Gebruik dan nummer 0900-9596, dat is de klantenservice. Een tweede manier om in contact te komen met Telfort is te kijken op de site van Telfort. En, last but not least, een heel slimme manier om iemand van jouw telecomprovider te spreken te krijgen is 0906-1850 bellen. Dit is ons nummer, aangenaam wij zijn Klantenservicetelefoon!

We beheren een enorm uitgebreide en punctuele database van klantenservicenummers. Je hoeft bij ons niet in te loggen. Je hoeft ook geen account aan te maken of je op wat voor manier dan ook te registreren. We rekenen een klein bedrag voor de dienst die we verlenen, maar verder is het geheel vrijblijvend en zonder consequenties als je ons belt. Je kunt bij ons terecht voor nummers van woningcorporaties, verzekeringsbedrijven, sportscholen en banken. Daarnaast beheren we ook gegevens van energieleveranciers, incassobureaus, pakketdiensten, pretparken, dierenparken en vakantieparken.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/