Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Ontdek de voordelen van kantelbare cameramasten

Veel bedrijventerreinen en parkeerplaatsen worden beveiligd door middel van kantelbare cameramasten. Bent u eigenaar van een eigen terrein en wilt u dat er geen onbevoegden op dit terrein komen? Dan is het verstandig om te kiezen voor kantelbare cameramasten. Deze masten staan bekend om de gebruiksvriendelijkheid. Kies voor de gebruiksvriendelijke kantelbare masten van Europmast en u weet zeker dat er geen indringers uw terrein kunnen opkomen. De mast kan namelijk door één persoon omgeklapt worden. Hier heeft u geen extra mankracht voor nodig.

Duurzame kantelbare cameramasten

Wanneer u kantelbare cameramasten gaat aanschaffen, wilt u natuurlijk wel dat deze jarenlang meegaan. Daarom kiest u voor kantelbare cameramasten van Europmast. Deze zijn namelijk volledig thermisch verzinkt waardoor ze tegen corrosie en andere beïnvloeden bestemd zijn. De vakmannen van deze specialist komen graag de kantelbare cameramasten voor u installeren. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, namelijk 4,6,8,10 en 12 meter. Aan u de keuze voor welke u gaat. Vergeet ook niet om de bijhorende accessoires te kopen. Denk bijvoorbeeld aan stabilisatieplaten, inklimbeveiliging en camera opzetstukken.

Bij deze specialist koopt u kantelbare cameramasten

Europmast is al meer dan 30 jaar de specialist op het gebied van kantelbare cameramasten. Van levering tot installatie en van onderhoud tot reparatie. U kunt altijd rekenen op de service van dit bedrijf. Uiteraard voorzien de medewerkers u ook graag van persoonlijk advies zodat u zeker weet dat u de juiste kantelbare cameramasten koopt. Vul online het contactformulier in en de specialist neemt zo snel mogelijk contact met u op. Naast kantelbare cameramasten bent u hier ook aan het juiste adres voor lichtmasten, wifimasten, bannermasten en vakwerkmasten. Wat voor masten mag de specialist op uw terrein plaatsen? Ook geschikt voor supermarkten of andere openbare ruimtes. U kiest toch ook voor optimale veiligheid?!