Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Woning ontruimen in verband met huurachterstand

Een woning ontruimen kan om verschillende redenen gedaan worden. Zo kan dit bijvoorbeeld het gevolg zijn van een huurachterstand. Heeft u de huur niet kunnen betalen, dan krijgt u waarschijnlijk na enkele maanden een aanmaning van de verhuurder. Als u dan nog niet aan uw verplichtingen voldoet, kan de verhuurder u sommeren de woning te verlaten. U dient uw woning dan binnen een bepaalde periode te ontruimen. Het kan handig zijn om ook opslag te huren, waar uw spullen tijdelijk terecht kunnen. Moet u een woningontruiming regelen? Doe dit dan in combinatie met een opslag. Uw spullen worden dan bewaard in een opslagbox totdat u weer over een woonruimte beschikt.

Een woningontruiming met spoed regelen

Als woningeigenaar kunt u een woningontruiming regelen als de huurder niet aan zijn verplichtingen voldoet. Maar er kan ook wat anders aan de hand zijn. Het kan bijvoorbeeld ook gebeuren dat een woning voor illegale activiteiten wordt gebruikt zoals het kweken van hennep. Ook als dit het geval is, kunt u een professioneel bedrijf inhuren om ervoor te zorgen dat de woning wordt ontruimd en zo snel mogelijk beschikbaar komt voor een nieuwe huurder. Zelfs wanneer een huurder overleden in de woning wordt aangetroffen, kunt u een bedrijf inhuren voor woningontruiming en indien nodig reiniging.

Een offerte aanvragen voor het ontruimen van een woning

Wilt u een woning laten ontruimen? Betaal dan niet te veel. Vraag een offerte aan bij Woningontruiming Regionaal. Dit bedrijf werkt in vele plaatsen door heel Nederland. Een overzicht vindt u op de website. Hier vindt u ook een contactformulier waarmee u direct uw verzoek kunt indienen. Het opvragen van een prijs voorkomt dat u achteraf voor onaangename verrassingen komt te staan. Ook kunt u gebruikmaken van aanvullende diensten zoals het verwijderen van vloerbedekking of het snoeien van de tuin.