Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Bent u het maaien zat? Met een John Deere zitmaaier is het zo klaar

Met een John Deere zitmaaier is uw gras al gemaaid voor u er erg in hebt. Heeft u net teveel gras om het met de duwmaaier af te kunnen? Wilt u een mooi glad gazon of wilt u het voetbalveldje voor de kinderen netjes houden? Er kunnen veel redenen zijn waarom u een zitmaaier wilt aanschaffen. Gelukkig zijn er ook veel verschillende zitmaaiers, zodat er voor iedereen een geschikte zitmaaier bij zit. Zo kunt u voor een grotere oppervlakte een zitmaaier met een breed maaidek kopen, zodat u minder baantjes hoeft te rijden. Voor kleinere of smallere oppervlaktes kan juist een kleine wendbare zitmaaier heel fijn zijn om mee te werken. 

Bij De Kock Machines hebben ze de zitmaaier die voldoet aan uw wensen

Of u nu op zoek bent naar een robuustere zitmaaier of juist een snelle en wendbare zitmaaier, bij familiebedrijf De Kock Machines in de Betuwe hebben ze zeker de nieuwe zitmaaier voor u. Zowel een ruim aanbod aan zitmaaiers van John Deere, als zitmaaiers van de merken Cub Cadet, Kubota en Stiga vindt u hier. Naast zitmaaiers van John Deere vind u hier ook duwmaaiers, tractoren en terreinwagens van dit Amerikaanse kwaliteitsmerk. Maar ook voor robotmaaiers en buitenspeelgoed van Berg Toys kunt u bij dit veelzijdige bedrijf terecht.  

Service waar u blij van wordt

Al veel tevreden klanten gingen u voor naar dit gastvrije familiebedrijf. Met ruime ervaring en deskundigheid weten ze elke klant van een passend advies te voorzien. Maar u hoeft niet per se langs te komen in Lienden, u kunt namelijk ook uw aankoop in de webshop doen. En ook dan ervaart u de service van De Kock Machines. Uw zitmaaier van John Deere of andere aankoop wordt namelijk binnen 2 dagen kosteloos en gebruiksklaar bij u thuis afgeleverd. Zo kunt u direct aan de slag met uw nieuwe aankoop!

https://dekockmachines.nl/