Manabo webdesign
Image default
Groothandel

Gebruik PET flessen voor de promotie van uw nieuwe product

U kunt voor veel doeleinden PET flessen gebruiken. Dit kan niet alleen voor frisdrank, waar veel mensen de PET fles het beste van kennen. Maar er zijn meer producten die zich uitstekend lenen om in een PET fles verkocht te worden. Daaronder zijn ook producten waarvan u in eerste instantie misschien denkt dat een ander soort verpakking logischer is. Denk bijvoorbeeld aan vruchtensap. Dit wordt meestal in kartonnen pakken verkocht. Maar een PET fles leent zich hier ook uitstekend voor. Verder kunnen oliën en bakproducten ook prima op deze manier verpakt worden. En dan zijn er natuurlijk nog de schoonmaakproducten en verzorgingsproducten.

De grote voordelen van deze manier van verpakken

PET flessen hebben veel voordelen. Het belangrijkste is het gewicht. Wellicht herinnert u zich de tijd dat limonade in glazen flessen werd verkocht. Die waren zwaar en bovendien erg vatbaar voor schade. Nu frisdranken in gerecyclede flessen worden verkocht, is het probleem van het gewicht opgelost maar daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van milieuvriendelijk en redelijk voordelig geproduceerde verpakkingen gebruik gemaakt. Het hergebruik van de PET flessen is hoger dan van glas omdat PET flessen minder snel kapot gaan. Na enkele keren hergebruiken wordt de fles verwerkt tot grondstof voor nieuwe producten. Daardoor is de milieubelasting een stuk lager.

Waar bestelt u uw PET flessen voor uw nieuwe product?

Heeft u een nieuw product dat u op de markt wilt brengen in PET flessen? Dan moet u op zoek naar een leverancier. U kunt hiervoor terecht bij PET Power. Dit bedrijf is van oorsprong Nederlands en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider. Niet alleen in Nederland, maar ook ver daarbuiten heeft het bedrijf duizenden klanten. Een PET fles kan geheel naar uw wens worden gemaakt zodat uw merknaam optimaal wordt gepromoot. U kunt voor meer informatie en advies over het gebruik van PET flessen contact opnemen met de accountmanager in uw regio.