Manabo webdesign
Image default
Zakelijke dienstverlening

Stalen buizen van de beste kwaliteit voor gebruik als boorpalen

De tijd dat boorpalen exclusief uit beton bestonden, ligt al lange tijd achter ons. U kunt tegenwoordig ook stalen buizen als boorpalen gebruiken. Deze zijn verkrijgbaar bij gespecialiseerde partijen zoals Swanenberg IJzer Groep. Net als bij de traditionele betonnen palen, kunt u de stalen buizen in alle mogelijke formaten en met tal van specificaties en afmetingen verkrijgen, zodat er ook voor uw project een ideale paal is. De buizen zijn bestand tegen hoge krachten en hiermee legt u een ideale basis voor een fundering die bestand is tegen een zeer hoge druk.

Stalen buizen zijn handzamer en goedkoper

Stalen buizen zijn als boorpalen aanzienlijk voordeliger dan hun betonnen evenknie. Bovendien kunnen ze zeer snel geproduceerd worden en kunnen er riante voorraden worden aangelegd. Dit zorgt ervoor dat u altijd, ook op korte termijn, de buizen kunt krijgen die u nodig hebt.  Gespecialiseerde bedrijven zoals Swanenberg IJzer Groep hebben op diverse plekken in het land enorme voorraden liggen met hierin allerlei soorten palen. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om maatwerk te hanteren bij stalen buizen. De kosten vormen voor velen de doorslaggevende factor om voor staal in plaats van beton te kiezen, maar ook het feit dat de stalen buizen veel eenvoudiger in de grond kunnen worden geboord, wordt gezien als een belangrijk voordeel.

Eenvoudig vervoeren dankzij rijplaten huren

Hoe krijgt u de buizen nu op de gewenste locatie? Dat is eenvoudig: rijplaten huren. Rijplaten huren zorgt ervoor dat zelfs een wagen met een grote, zeer zware lading zonder problemen op de benodigde locatie kan komen. Rijplaten huren zorgt voor duidelijke rijbanen waarmee verkeer gereguleerd kan worden. Zelfs zeer zware voertuigen zakken hier niet op weg en bovendien zorgen de platen ervoor dat de (kwetsbare) ondergrond minder zwaar wordt belast. Dit maakt het huren van rijplaten niet alleen geschikt voor bouwterreinen, maar bijvoorbeeld ook tijdens festivals of openluchtevenementen.