Manabo webdesign
Image default
Particuliere dienstverlening

Uw kat krijgt altijd een goede behandeling bij deze dierenkliniek te Amsterdam

Katten hebben een goede behandeling nodig, die specifiek op hun behoeften is afgesteld. Vooral rust is belangrijk, want een bezoek aan de dierenarts kan voor katten zeer stressvol zijn. Juist dat stressvolle, daar wil Dierenkliniek De Pijp in Amsterdam iets aan doen. Zo wordt uw kat altijd op een rustige manier benaderd, wat heel belangrijk is voor katten. Door deze rust kunnen ze namelijk eenvoudiger behandeld worden. Dit is vooral belangrijk bij behandelingen die wat pijnlijk kunnen zijn, zoals het zetten van vaccinaties en andere kleine behandelingen.

Voor iedere kat de juiste behandeling

De meeste katten hebben baat bij een rustige benadering, wat anders is dan bijvoorbeeld bij honden, die makkelijker op hun gemak te stellen zijn. Om altijd op de hoogte zijn van de nieuwste behandeltechnieken bij katten, is Dierenkliniek De Pijp in Amsterdam aangesloten bij de ISFM (International Society of Feline Medicine), die de beste behandeltechnieken bij katten onderzoeken. Ze onderzoeken bijvoorbeeld hoe een behandeling bij een kat zo stressvrij mogelijk kan verlopen, zodat een kat makkelijker mee naar de dierenarts te krijgen is. Dit scheelt ook als u ergens anders naartoe wilt met uw kat, ook dan zal uw kat makkelijker het reismandje in gaan.

Uw kat verdient het beste

Een goede behandeling bij katten omhelst meer dan alleen een rustige benadering, maar uw kat moet natuurlijk ook met de juiste behandeltechnieken behandeld worden. Deze juiste technieken worden gebruikt bij Dierenkliniek De Pijp in Amsterdam. Deze juiste technieken worden gecombineerd met de juiste middelen, zodat uw kat zo snel mogelijk herstelt. De artsen van deze dierenkliniek in Amsterdam zijn sowieso goed opgeleid, maar ze worden ook regelmatig bijgeschoold, zodat ze goed op de hoogte zijn van de beste behandeltechnieken bij katten en andere dieren. Zo knapt uw kat snel weer op. Bezoek daarom Dierenkliniek De Pijp in Amsterdam.