Manabo webdesign
Image default
Particuliere dienstverlening

Geef uw kind de beste begeleiding dankzij Cito training in Etten-Leur

Het maken van de Cito toets is voor ieder kind een stressvolle gebeurtenis. Deze toets bepaalt welk niveau uw kind heeft en hoe deze door gaat stromen naar de middelbare school. Voor kinderen die moeite hebben met leren kan deze toets zoveel druk geven dat dit de resultaten beïnvloedt. De Cito training van Limattivo in Etten-Leur is dan een echte uitkomst. Deze training is specifiek ontwikkeld voor leerlingen met leerproblemen en geeft hen de doelgerichte voorbereiding die de school ze mogelijk niet kan aanbieden. Uw kind wordt rustiger en krijgt een resultaat dat zijn of haar echte niveau correct weerspiegelt.

Voor wie is deze cursus in Etten-Leur?

De Cito training in Etten-Leur, genaamd, Cito in Beeld, is specifiek gericht op beelddenkende kinderen, kinderen die hooggevoelig zijn of die het moeilijk vinden om te leren. Ook wanneer uw zoon of dochter een vorm van autisme, ADHD of dyslexie heeft, profiteert van de training. Kinderen met deze kenmerken hebben vaak last van extra stress, faalangst en twijfels, met als resultaat dat ze de vragen niet goed lezen en door de tijdsdruk in paniek raken. De resultaten zijn dan lager dan ze eigenlijk kunnen zijn en dat is dankzij deze Cito training in Etten-Leur niet nodig. Uw kind is verzekerd van een realistische score.

Geef uw kind meer zelfvertrouwen

Het is de bedoeling dat uw kind meer zelfvertrouwen krijgt van Cito in Beeld. Dit wordt gegeven door meer aandacht te besteden aan bijvoorbeeld omgaan met tijdsdruk, door kinderen te helpen een vraag gestructureerd door te nemen en zo fouten te voorkomen en door kinderen te leren begrijpend lezen. Ze beginnen dan al veel rustiger aan de toets en de kans dat vragen verkeerd worden geïnterpreteerd is een stuk kleiner. Deze Cito training in Etten-Leur is bedoeld om twijfels en stress bij uw kind weg te halen en daar zekerheid voor terug te geven. Daar heeft uw kind de rest van zijn of haar leven profijt van.

https://limattivo-inhetbrein.nl/