Manabo webdesign
Image default
Particuliere dienstverlening

Neem je overleden baby mee naar huis

Het is volkomen normaal als je de behoefte voelt om je overleden baby mee naar huis te nemen. Je hebt meer tijd om hem of haar te koesteren en op deze manier kan je verwerken dat je moeder of vader geworden bent. Het afscheid komt veel te snel en thuis heb je de vrijheid om dit op jouw manier te doen, in jouw eigen tempo. Je liefhebbende familie, zoals eventuele broertjes of zusjes, kunnen het misschien beter een plekje geven als jullie samen deze herinnering hebben. Je kan je overleden baby wassen, vasthouden en aaien. Dit zijn allemaal momenten die je je altijd nog zal herinneren. Het is natuurlijk onbeschrijflijk moeilijk en daarom ondersteunt Houvast Uitvaartzorg je graag. Dit doen zij door foto’s te maken, een lokje haar te knippen, het helpen bij de verzorging en nog meer.

Waardevolle momenten in je eigen huis

Het is belangrijk als je je overleden baby mee naar huis neemt om hem of haar goed koel te houden. Houvast Uitvaartzorg uit Oisterwijk komt op elk moment van de dag, zowel overdag als ’s nachts, een speciale babykoeling persoonlijk bij u installeren bij u thuis in Noord-Brabant. De koeling is klein en stil zodat deze zonder problemen in iedere ruimte kan staan. Je kindje ligt op een plastic matje waar gekoeld water doorheen stroomt en kan in een mandje, kistje of eigen wieg gelegd worden. Kies er zelf voor waar u uw overleden baby opbaart en geniet nog langer van elkaar in uw eigen huis. Je kan er ook voor kiezen om de watermethode te gebruiken of je kindje licht te balsemen om hem of haar mooi te houden tot de begrafenis of crematie.

Geen wens is te gek

Het is logisch als je heel veel vragen hebt. Geen enkele vraag is te gek bij het vriendelijke en warme personeel van Houvast Uitvaartzorg in Oisterwijk, Noord-Brabant. Zij hebben namelijk zelf ervaring met een overleden baby bij de geboorte. Het is helemaal aan jullie hoe jullie op een fijne manier afscheid nemen. Neem eenvoudig contact met hen op.

https://www.houvast-uitvaartzorg.nl/