Manabo webdesign
Image default
Particuliere dienstverlening

Bij deze tandarts in Deventer moet u zijn als u onder narcose behandeld wilt worden

Bent u iemand die er altijd tegenop ziet om naar de tandarts te gaan, omdat u vele angstgevoelens voor de tandarts heeft? U bent niet de enige. Sterker nog, tandartsangst is één van de meest voorkomende angsten onder mensen. Velen vinden het geluid en de handelingen niet prettig en zijn bang voor pijn. Mocht u ernstige angst voor de tandarts hebben, dan is het wellicht een optie voor u om een behandeling onder narcose te ondergaan. U wordt dan tijdens uw behandeling in slaap gebracht, waarna u niets merkt van de hele behandeling. U voelt geen pijn, hoort geen vervelende geluiden en merkt niet dat de tandarts bezig is in uw mond. Dat klinkt goed, nietwaar? Lees verder en ontdek hoe een behandeling onder narcose bij de tandarts precies te werk gaat en bij welke tandarts u moet zijn.

Dé ideale tandarts voor patiënten uit Deventer en omstreken

Als u uit de omgeving van Deventer komt en u zoekt een tandarts waarbij u uw behandeling onder narcose kan ondergaan, dan is Tandartsenpraktijk St. Jozef een hele goede optie. Deze praktijk hanteert namelijk een hele fijne omgang met hun patiënten. Zo wordt u zeer vriendelijk ontvangen en begeleid naar de ruimte waar de behandeling plaatsvindt. U gaat vervolgens liggen en krijgt van uw tandarts uitgebreide informatie over de behandeling onder narcose. U bent uiteraard vrij om tijdens deze uitleg zoveel vragen te stellen als u wilt. Bent u er vervolgens klaar voor? Dan zorgt een apparaat dat is aangesloten aan de computer ervoor dat u in diepe slaap wordt gebracht. De computer en de assistente controleren tijdens de behandeling of alles goed met u gaat. Dat geeft u een geruststellend gevoel. Na de behandeling komt u bij en mag u binnen een uur worden opgehaald door een naaste. Dit laatste is belangrijk, omdat u na de behandeling 24 uur lang niet mag deelnemen aan het verkeer.

Wacht niet met het maken van een afspraak

Woont u in Deventer en omstreken en lijkt het u wel wat om een afspraak te maken bij deze tandarts? Wacht dan niet langer en doe dit vandaag nog via de contactgegevens op de website. Zo zorgt u ervoor dat er zo snel mogelijk iets aan uw gebit wordt gedaan. U kunt vaak al heel snel bij deze tandarts in Deventer terecht.