Manabo webdesign
Image default
Verbouwen

Container huren voor bedrijven en particulieren

Een container huren lijkt voornamelijk iets te zijn dat bouwbedrijven doen. Fout gedacht. Iedereen kan voor elke klus een container huren bij Theo Heijmans Transport & Containerverhuur. Er zijn namelijk tal aan containers, ieder geschikt voor verschillende doeleinden en soorten afval. Het fijne is dat u de container gebruikt en u zich verder geen zorgen hoeft te maken over het brengen, vervangen of ophalen van de container. Dat wordt allemaal voor u geregeld, zodat u als particulier of bedrijf snel en efficiënt uw klus kunt klaren. Voor u de voordelen op een rijtje als u kiest voor Theo Heijmans:

  • Snelle wisseling van een volle container
  • Scherpe tarieven
  • Altijd bereikbaar
  • Snelle levering van gehuurde container
  • VCA-gecertificeerd
  • Vier weken huurvrij

Een afvalwijzer voor het kiezen van de juiste container

Er zijn ontzettend veel soorten afval en in de naam van recycling moet dat afval natuurlijk allemaal gescheiden worden. Het komt het vaakst voor dat u één type afval heeft. In dat geval is het makkelijk om de meest ideale container uit te zoeken. Gaat het om meerdere soorten afval? Dan zult u waarschijnlijk meerdere containers moeten huren om alles gescheiden te houden. Het bedrijf van Theo Heijmans heeft een afvalwijzer gemaakt, zodat u makkelijk kunt zien tot welke categorie uw afval behoort. Er is bijvoorbeeld de categorie ‘puinafval’ waarbij het gaat om keramische producten, zoals wasbakken en vloertegels en harde steensoorten. Andere categorieën zijn bijvoorbeeld ‘bouwafval’, ‘grondafval’ en ‘houtafval’.

Een container huren nabij Vught

Woont of werkt u nabij Vught en wilt u een container huren? Dat kan! Theo Heijmans is namelijk actief in- en rondom Den Bosch en garandeert u een snelle levering van de gewenste container of containers. Maar, welke container kiest u? Heeft u een groot bouwproject, wilt u een boom in uw tuin kappen of gaat u verbouwen? Het soort afval dat u genereert bepaalt de soort container die u nodig heeft. De beschikbare containers variëren van twee tot maar liefst veertig kubieke meter. Dan kunt u ook nog kiezen uit kleine ‘normale’ containers, uit open portaalcontainers of gesloten portaalcontainers. Naast de soort container die u huurt, wordt de prijs ook bepaald door het soort puin dat u laat afvoeren. Dakleer en dakbedekking is bijvoorbeeld drie keer zo duur om te verwerken dan gewoon puin. Informeert u daarom naar een offerte bij Theo Heijmans.

https://www.theoheijmans.nl