Manabo webdesign
Image default
Verbouwen

Heb niet langer last van vocht in huis door het gebruik van een bouwdroger

Vocht in een woning kan voor veel vertraging zorgen tijdens een bouwproject. Wanneer u last heeft van vocht is het niet mogelijk om muren en het plafond te stuken. Als u pas later kunt starten met het uitvoeren van deze werkzaamheden, is de kans groot dat u niet langer op schema loopt. Maar niet alleen het stuken is een taak die niet goed uitgevoerd kan worden wanneer er vocht in huis zit. Ook het leggen van vloeren en uitvoeren van de timmerwerkzaamheden kunnen voor problemen zorgen wanneer er bouwvocht aanwezig is. BSTEEN is een specialist die voor een effectieve oplossing zorgt in dit soort vervelende situaties. Bij deze expert huurt u namelijk eenvoudig een bouwdroger die ervoor zorgt dat u zonder problemen al uw werkzaamheden kunt uitvoeren.

Voorkom oponthoud tijdens de bouw met een bouwdroger

Een bouwdroger zorgt ervoor dat het ontvochtigen van uw woning of pand een stuk sneller gaat. U heeft niet langer te maken met vocht waardoor andere werkzaamheden uitgesteld moeten worden. Het drogen van pleisterwerk duurt gemiddeld twee à drie weken. Door een bouwdroger te huren bij BSTEEN versnelt u dit proces tot wel 30%. Deze versnelling heeft grote voordelen wanneer u met strak schema te maken heeft. Bij deze expert vindt u naast bouwdrogers ook vele andere apparaten die u kunnen helpen bij het soepel laten verlopen van uw bouwproces. Denk hierbij aan verwarmingsunits en ventilatoren. Een ventilator is zeer geschikt voor het drogen van pleisterwerk. Dit verschilt dus met een bouwdroger die vooral zijn werk doet wanneer een ruimte onder water is gelopen. Ook een verwarmingsunit is een handige tool wanneer u problemen heeft met het laten drogen van pleisterwerk. Deze is vooral zeer geschikt voor ruimtes die te koud zijn.

Ontdek de verschillende machines

Wanneer u op zoek bent naar een verwarmingsunit, ventilator of bouwdroger zit u bij BSTEEN goed. Deze expert helpt u graag op weg zodat u uw deadline gewoon kunt halen. Vraag om advies voor u een apparaat bestelt en voorkom vervelende verrassingen te staan.

https://bsteen.be