Manabo webdesign
Image default
Particuliere dienstverlening

Een fijne kapper voor heren in de buurt van Krimpen aan den IJssel

Bent u op zoek naar een goede kapper voor heren in de buurt van Krimpen aan den IJssel? Het kan soms erg lastig zijn om een goede kapsalon te vinden die zich heeft gespecialiseerd in het knippen van herenhaar. Dat vraagt namelijk een hele andere aanpak dan bij dames. Bij Monique’s Hairfashion wordt de tijd voor u genomen totdat u 100% tevreden bent met uw kapsel. U krijgt persoonlijk advies en stylingtips over het gebruik van de beste producten. Wellicht kan uw kapsel beter met wax gestyled worden dan met gel.

Heren kunnen hier volledig ontspannen tijdens een prettige behandeling

In Krimpen aan de Lek, vlak bij Krimpen aan den IJssel, vindt u Monique’s Hairfashion, dé kapper waar heren heerlijk kunnen ontspannen terwijl ze genieten van een goede service. De kappers en stylisten bij deze kapsalon weten precies hoe ze de behandelingen moeten uitvoeren, zodat heren altijd met een mooie coupe de deur uitlopen. U kunt terecht voor onder andere een gewone knipbeurt en opscheren door middel van een tondeuse, maar ook voor meer specialistische behandelingen zoals baar scheren met een open mes of gordi boldi bent u bij deze kapper in de buurt van Krimpen aan den IJssel op het juiste adres.

Eenvoudig online een afspraak maken voor een knip- of scheerbeurt

Woont u in de buurt van Krimpen aan den IJssel en wilt u graag een afspraak maken bij kapper Monique’s Hairfashion in Krimpen aan de Lek? Via de website kunt u eenvoudig een afspraak inplannen op het moment dat het voor u uitkomt! Ga bijvoorbeeld langs de kapsalon wanneer u uit werk komt of juist vroeg in de ochtend voordat u moet beginnen met de dag. Bovendien kunt u eenvoudig in de buurt van deze kapper in Krimpen aan de Lek parkeren, zodat het ook vanuit Krimpen aan den IJssel eenvoudig is om hier een bezoek te brengen!

https://moniqueshairfashion.nl/