Manabo webdesign
Image default
Bedrijven

Voor de beste Ford occasions gaat u naar deze specialist

Als u op zoek bent naar een vervanging van uw huidige auto, is het een aanrader om te kijken naar het aanbod Ford occasions. Door de goede kwaliteit van Ford auto’s vindt u in dit aanbod namelijk zeker een geschikte auto waar u nog jarenlang plezier van heeft. Uiteraard zijn Ford occasions altijd grondig gecontroleerd en kunt u erop vertrouwen dat u een betrouwbare auto koopt. Een bedrijf waar u terecht kunt voor een groot aanbod Ford occasions is Ardea Auto. Met vijftien vestigingen in Noord-Holland en Zuid-Holland is er altijd een vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor uw nieuwe occasion.

Welke Ford occasion past bij uw doeleinden?

Als u bij Ardea Auto een Ford occasion koopt, heeft u keuze uit een zeer groot aanbod. Tussen de honderden occasions zit zeker een auto die voldoet aan uw wensen. Van vrijwel alle modellen van Ford heeft deze autodealer een goede occasion beschikbaar. De Ford occasions zijn via een kritische selectie ingekocht en daardoor gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast heeft u tot 24 maanden garantie op uw nieuwe occasion met SternGarant die met de meeste auto’s wordt meegeleverd. Zo bent u verzekerd van gratis vervanging of reparatie van defecte onderdelen en ondersteuning bij pech of schade.

Voor een uitgebreid aanbod bezoekt u deze specialist

Bij het uitzoeken van een Ford occasions wilt u natuurlijk wel de goede keuze maken. Het kopen van een auto is altijd een flinke investering waar u naderhand geen spijt van wilt hebben. Bij Ardea Auto helpen ze u graag aan de geschikte auto’s. De medewerkers van dit bedrijf kunnen u voorzien van deskundig advies. Ook kunnen ze u helpen bij het vinden van een occasion die voldoet aan al uw wensen en behoeften. Voor meer informatie kunt u online of bij één van de vestigingen meer informatie opvragen.

https://www.ardeaauto.nl/