Manabo webdesign
Image default
Bedrijven

Wilt u de roest op uw auto of fiets verwijderen? Gebruik Ranex Rustbuster!

Is uw auto op sommige plekken verroest? Zitten er roestplekken op het spatbord of op het stuur van uw fiets en lukt het u met allerlei andere producten niet om die vervelende plekken te verwijderen? Dan is Ranex Rustbuster het wondermiddel voor u, waarmee u uw fiets of auto snel weer roestvrij kunt maken. Met de Ranex Rustbuster kunt u eenvoudig en effectief roest verwijderen. Of het nou roestslijpsel, vliegroest of roestrepen zijn… Ranex Rustbuster verwijdert de roest helemaal voor u!

Waarom Ranex Rustbuster?

Ranex Rustbuster is dé roestomvormer die roest tot in de kern vernietigd. Het roest verwijderende product wordt met een roller of kwast aangebracht op het verroeste oppervlak. Is er sprake van zware roest? Dan moet de roestomvormer 24 uur lang inwerken. Tijdens dit droogproces, dat ongeveer 24 uur duurt, wordt de roest op de auto of op de fiets helemaal verwijderd. De plek waar de roest voorheen zat, is na verwijdering van de roest geschikt om te behandelen met een primer of een coating. Ranex Rustbuster heeft de bijzondere eigenschap dat het middel de kwaliteit van de het oppervlak niet aantast. Het soortelijk gewicht van deze roestomvormer 1.2 en de oppervlakkige spanning is lager dan water, waardoor de roestomvormer naar de bron van de roest toe stroomt en de bron van het probleem direct aanpakt.

De voordelen van Ranex Rustbuster:

  • Roest wordt tot in de kern vernietigd en verwijderd
  • Ranex Rustbuster komt bij de bron van de roest
  • Na de roestverwijdering kan elke 1- of 2-compomenten primer of verfsysteem gebruikt worden
  • Heeft geen nadelig effect op de kwaliteit van metaal, rvs, chroom, coating, lak, verf, polyester en rubber.

Het gebruik van de roestomvormer voor auto of fiets

Maar hoe gebruikt u de roestomvormer precies op bijvoorbeeld een fiets of auto, om de roest te verwijderen? Verwijder eerst olie, loszittende verf en losse roestdelen. Breng de Ranex Rustbuster aan op de roest. Dit kunt u doen met een roller of een kwast. Laat het middel 24 uur drogen en conserveer het oppervlak met uw eigen verfsysteem. Conserveert u het oppervlak niet meteen? Dat is geen probleem, maar dit dient wel binnen 6 weken na de verwijdering te gebeuren. Het behandelde oppervlak is namelijk 6 weken beschermd tegen nieuwe roestvorming. Uw auto of fiets is al snel weer van die nare roest af.

Contact met Ranex Buster

Weet u niet meer hoe u de hardnekkige roest moet verwijderen? Heeft u advies nodig wat betreft het verwijderen van roest van uw auto of van uw fiets? Of is er een ander voorwerp waar u de roest van wilt verwijderen, zoals een boot? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

https://www.ranexrustbuster.com/